top of page

Условия и политики

Резервации

Взимаме 50% депозит за услуги, които отнемат повече от 4 часа. Този депозит гарантира Вашата резервация и се връща при уведомление до 48 часа преди услугата.

Пунктуалност

Ние записваме часове според времетраенето на услугите, които ще се извършват, за да гарантираме, че всичко ще върви гладко и спокойно. Можем да приемем закъснение до 15 минути, но при надвишаване на това време е възмжно процедурата да се намали или изцяло да се отмени.

Депозит

Депозит на стойност 50% от сумата се взима за часове, които са по-дълги от 4 часа. Той се възстановява, ако получим уведомление 48 часа преди записания час. При по-малък диапазон от време, депозитът става невъзрвъщаем.

Отменяне / Презаписване

Ако трябва да отмените или презапишете Вашия час, моля да ни уведомите 24 часа предварително за по-кратки услуги и 48 часа за услуги, които продължават повече от 3 часа. Без предварително предупреждение ще бъде таксувана 50% от стойността на услугата.

Неявяване

Изпращаме напомнящи имейли 72 часа, 48 часа и 24 часа преди вашия час, както и имейл за потвърждение при резервация. Ако не се явите и не ни дадете никакво предупреждение се таксува 100% от стойността на услугата. При липса на плащане от Ваша страна, салона си запазва правото да не Ви предлага часове.

Промяна на услугите

Изискваме известие от 24 часа преди за всякакви значителни промени в услугите. Всякакви промени, направени по-малко от 24 часа преди Вашата час, ще бъдат таксувани както е бил записан първоначално часът.

Политика за идване с придружител

За поддържане на спокойна среда, учтиво Ви молим да идвате без придружители. 

Политика за деца и домашни любимци

Стремим се да осигурим спокойна и релаксираща обстановка за всички наши клиенти. Салонът е място, в което се работи със силни, опасни химикали и остри инструменти, с които могат да се наранят Вашите деца. Поради причини за безопасност и гарантиране на отпускаща се обстановка за клиентите и работещите стилисти, деца под 12г. и домашни любимци не са позволени в салона. Благодарим Ви за разбирането и съдействието.

Лични вещи

Не носим отговорност за загуба или повреда на лични вещи. Моля, пазете принадлежностите си при Вас по всяко време.

Здравословно състояние и алергии

Молим ви да ни информирате за всички здравни състояния, алергии или наранявания, които могат да засегнат вашата услуга, при резервацията.

Удовлетвореност от услугата

Вашето удовлетворение е наш приоритет. Ако не сте напълно доволни от услугата, моля да ни уведомите по време на посещението Ви или в рамките на 48 часа след извършване на услугата. Ние сме ангажирани да направим всякакви корекции, ако е необходимо. Повече информация за нашата "Гаранция за качество" ще намерите тук.

Политика за gift cards

Подаръчните ваучери са налични за всяка стойност и могат да бъдат закупени в салона, онлайн или по телефона. За съжаление, не можем да обработваме връщане или възстановяване на подаръчни ваучери, при тяхната загуба, изтекли или откраднати. Подаръчните ваучери не могат да бъдат възстановени като пари.

bottom of page