top of page

Често задавани въпроси

+ Нов клиент съм! Как да се подготвя за първото ми посещение при Вас?

Колко вълнуващо! Ако идвате за първи път при нас, то най-вероятно сте записани за консултация, която може да е съчетана с подстригване/сешоар. Ако сте я съчетали, то единственото, което искаме от Вас е да ни подготвите снимки на нещата, които Ви харесват, както и на неща, които не Ви допадат. Също така ще Ви разпитаме за историята на косата Ви за последните 5 години и ще се радваме да бъдете напълно искрени с нас, за да можем да бъдем максимално обективни в ценообразуването и времетраенето на процедурата. Ако идвате само за консултация, то молим косата Ви да бъде чиста, сравнително изправена, за да сме сигурни, че ще видим всички участъци по нея. Когато косата е мръсна или къдрава биха могли да се скрият доста от проблемите по нея.

 

+ Не съм сигурна за какво да си запиша час?

Ако се колебаете какво да изберете самостоятелно от нашата онлайн платформа, то по-добре ни се обадете, за да можем да Ви консултираме за най-правилните процедури. Ако не сте идвали никога при нас ще Ви очакваме да запишете час за консултация, за да се запознаем с Вас, косата Ви и нейните нужди.

+ Къде мога да паркирам?

House of Balayage разполага с паркинг места, но ако те са заети паркирането на улицата все още е безплатно. Други опции за паркиране са:

  • Паркиране в квартала е безплатно (няма зона)

  • Платен паркинг срещу Paradise mall

  • Платен паркинг в Paradise mall

  • Платен паркинг магазин Била, бул. Черни връх 102А

+ Нужно ли е да потвърждавам часа си?

Не, след като е записан при нас, получавате потвърждение за записания час. Ако видите, че нещо не е записано правилно или сте очаквали друг ден и час, то молим веднага да се свържете с нас, за да го поправим. Ако всичко е наред ще получите напомняне 48 и 24 часа преди записания час. Ако искате да промените часа, но ни дадете по-малко от 24 часово предизвестие ще бъдете таксувани 50% от сумата на записаният час.

 

+ Не мога да Ви намеря! Къде се намира салонът?

Намираме се в гр. София, кв. Кръстова вада, ул. Емилиян Станев 49. При изписване на „House of Balayage“ в google maps, ще Ви отведе на точната локация или тук.

+ Колко време ще отнеме процедурата?

За процедури в категория “Стайлинг” – от 45 мин до 1 час.

За процедури в категория “Булки” – от 45 мин до 2 часа.

За процедури в категория “Колористика” – времето е индивидуално спрямо казуса и е обсъдено по време на предварителната консултация с наш колорист.

+ Трбява да отменя часа си! Какво да правя?

Напълно Ви разбираме, всички часове, които се отменят 24 часа преди записания час могат да преместени без загуба на депозит. Всички отменени часове с по-малко 24 часово известие се таксуват 50% от сумата на записания час.

+ Мога ли да доведа детето си или домашен любимец?

Въпреки че обичаме децата и домашните любимци, нашият салон не е оборудван да гарантира тяхната безопасност и удобство. Учтиво Ви молим да намерите кой да се грижи за тях по време на Вашия час.

+ Каква е политиката Ви за закъснения?

Разбираме, че закъсненията могат да се случат. Въпреки това, за да гарантираме, че всички клиенти получават най-добрата възможна услуга, може да се наложи да съкратим времето за услугата ви, ако закъснявате с повече от 15 до максимум 20 мин. Ако закъснявате молим да ни се обадите.

+ Предлагате ли услуги за специални събития като сватби или партита?

Да, предлагаме специализирани услуги за специални събития. Ако искате да получите допълнителна информация за нашите сватбени пакети - "Цени - Булки".

+ С какви марки продукти работите в салона?

Ние сме ангажирани да използваме само продукти от най-високо качество. Салонът ни използва марки като Wella Professionals, System Professional и Paul Mitchell, известни с изключителното си качество и ангажимент към здравето на косата.

+ Какви форми на плащане приемате?

Приемаме плащане в брой, дебитни и кредитни карти. За съжаление, не приемаме чекове или друга валута, различна от българския лев.

+ Предлагате ли gift cards?

Да, предлагаме подаръчни карти, които могат да бъдат използвани за всяка от нашите услуги или продукти. Те са перфектният подарък за рождени дни, празници или просто така. Бихме били повече от щастливи да ви изпратим персонализирана подаръчна карта по имейл, която можете да разпечатате. Моля, свържете се с нас за повече подробности, като ни се обадите на +359876657066.

+ Какво трябва да направя, ако имам оплакване или проблем с услугата, която получих?

Нашата цел е да предоставяме изключително обслужване, но ако по някаква причина не сте доволни, моля, уведомете ни възможно най-скоро. Ангажирани сме да отговорим на всички въпроси и да ги разрешим. Можете да проверите нашата „Гаранция за качество“ тук.

+ Какво става ако имам алергии към определени продукти за коса?

Ако имате известни алергии, моля, уведомете стилиста си преди часа ви. За съжаление има алергии, които могат да са крайно опасни и е възможно да откажем процедурата. Ние имаме широка гама от продукти и ще потърсим най-правилното решение, за да избегнем проблема.  

+ Мога ли да поискам определен фризьор за процедурата си?

Да, можете да поискате определен стилист за Вашия час. Имайте предвид, че всеки фризьор има собствен график и специализира в определени услуги.

+ Какво, ако не знам каква прическа или цвят искам?

За това сме тук! Нашите опитни фризьори ще се радват да проведат консултация и да ви препоръчат подстрижка и цвят, които ще Ви отиват и отговарят на възможността Ви за поддръжка.

+ Мога ли да си купя продукти за коса от вас?

Да, предлагаме широка гама от професионални продукти за грижа за косата. Вашият стилист може да Ви препоръча най-добрите и подходящи продукти за вашия тип коса и стил.

bottom of page