top of page

Гаранция за качество

В House of Balayage се стремим да предоставяме изключителни услуги на високо ниво. Ние твърдо стоим зад уменията и експертността на нашите стилисти. Вашето удовлетворение е важно за нас и искаме и вие да сте вклюбени в разултата, който постигаме. 

Услуги: Нашата гаранция за качество важи за всички услуги за боядисване, изсветляване и подстригване.

Срок: Ако поради някаква причина не сте напълно доволни от услугата за боядисване, изсветляване и подстригване, която сте получили, любезно Ви молим да ни уведомите в рамките на 7 дни от услугата. Този период обикновено се приема в повечето салони и позволява подходящо време за реакция и оценка на проблема.

Решение: Нашият екип с удоволствие ще предостави безплатна поправка на зоната, от която не сте доволни. Моля, обърнете внимание, че може да има допълнително доплащане за сешоар. Ако 7-дневният период е изтекъл и не сте доволни от услугата си, ще оценим проблема и може да предложим решение с предоставена отстъпка спрямо ситуацията. 

Изключения: Нашата гаранция за качество не важи, ако сте правили нещо с цвета или подстригването,  след напускане на нашия салон. Това включва, боядисване, изсветляване, матиране, подстригване или каквато и да било друга намеса от Ваша страна или професионалист в друг салон.

Грижа за вкъщи: За максимално запазване на ефекта от процедурите, които сме извършили, Вашия стилист ще Ви препоръча продукти за домашна употреба. При липса на изпълнение на тези препоръки и появил се проблем в следствие на това, ще запазим правото си да откажем безплатна корекция.

Вярваме в откритата комуникация и Ви насърчаваме да споделите своите притеснения с нас. Целта ни е да се уверим, че напускате нашия салон, чувствайки се щастливи от услугата си, но ако има някакъв проблем, не се колебайте да ни го споделите.

Искрено се надяваме да направим всяко посещение в House of Balayage едно изключително изживяване. Вашето удовлетворение е наш приоритет, и ние ценим доверието, което ни давате, в грижата за Вашата коса.

И не забравяйте, че промяната на цвят е процес и понякога може да отнеме повече от едно посещение, за да се постигне желаният резултат. Обещаваме да бъдем с вас на всяка стъпка от пътя.

Благодарим ви, че избрахте House of Balayage

bottom of page