top of page

Ще бъдеш най-красивата

БУЛКА

Добре дошли в House of Balayage за булки. Ние целим да направим Вашия специален ден изключителен, като подчертаем Вашата естествена красота с нашите разнообразни и персонализирани услуги. Нашият екип от експерти се познава с отличие, удовлетвореността на клиентите и непрекъснато надграждане на знанията, с цел да превърне Вашата сватбена мечта в реалност.

 

С разнообразие от персонализирани сватбени прически, завладяващи гримове и индивидуални пакети за Вас и Вашата компания, ние винаги се стараем да се адаптираме към Вашите уникални нужди. Нашите стилисти са умели в създаването на различни стилове, използвайки висококачествените продукти от Wella Professionals, System Professional и MAC.

 

Предлагаме услуги на адрес, гарантирайки релаксираща, весела обстановка във Вашия голям ден. Разгледайте нашите предложения по-долу и се свържете с нас за всякакви въпроси или за да запазите консултация. С нетърпение очакваме да бъдем част от Вашето прекрасно събитие, създавайки сватбената визия, която ще обичате завинаги.

17860746085904083.jpg

Пробната прическа

За спокойствието Ви по време на този важен ден, подчертаваме важността на пробната прическа. Тази критична стъпка ни позволява да работим с Вашата коса, за да експериментираме различни идеи и визии, и заедно да намерим перфектната прическа за Вашия тип коса, рокля, грим и стил на сватбата.

Пробната прическа преминава през консултация, за да можем ясно и безпроблемно да включим желани аксесоари и да разиграем различни вдъхновени визии. Тя също така служи като репетиция, позволявайки ни да преценим необходимото време за стайлинга на големия ден, както и как косата Ви реагира на оформянето.

В същността си, пробната прическа гарантира увереност и спокойствие на Вашия сватбен ден, премахвайки всеки риск от изненади. По този начин можем да гарантираме една запомняща се визия, която ще подчертае красотата и избраната Ви визия.

Запазване на датата

В House of Balayage разбираме значението на всеки детайл при планирането на Вашата сватба и сме тук, за да гарантираме, че всичко ще протече перфектно. За запазването на датата изискваме депозит от 50% от общата стойност на услугата, изплатен в рамките на 3 работни дни след одобряване на офертата. Този депозит може да бъде направен чрез банков превод, кредитна/дебитна карта, плащане в брой в салона или чрез Revolut. Депозитът не само резервира датата Ви, но също така ни позволява да се подготвим детайлно за Вашия ден.

 

Вашият депозит ще бъде изваден от общата стойност на услугите на сватбата. За да направим деня възможно най-безпроблемен, предлагаме опцията да платите остатъка преди сватбения ден. По този начин може да се съсредоточите изцяло върху радостния повод, без да мислите за доплащането.

 

Молим да вземете предвид, че възможността за запазване на датата Ви е до шест месеца предварително.

 

В случай на непредвидени обстоятелства, при които се налага отписване на някои или всички часове, прилагаме следните условия:

 • 30 дни (или повече) преди датата – 100% възвръщаемост на депозита

 • По – малко от 30 дни преди датата – 90% възвръщаемост на депозита

 • По – малко от 10 дни преди датата – 0% възвръщаемост на депозита

 

С нетърпение очакваме да бъдем част от вашето прекрасно начало и Вашият ден е от изключително значение за нас, затова гарантираме висок професионализъм и много приятни емоции по време на Вашите приготовления!

1-1-65.jpg

Допълнителна информация

ПЪТУВАНЕ
Много често приготовленията протичат при локацията на сватбата и знаем, че всяка минута е от значение, затова сме готови да дойдем при Вас при следните условия:

 • адрес в гр. София - няма допълнителни пътни разходи

 • извън гр. София - начисляват се 0,40 лв./км. в посока

ДОПЛАЩАНЕ В СЛУЧАИ НА:

 • При ангажиране на стилист по време на празници или официални почивни дни за салона се доплаща 30% върху крайната цена.

 • При желание за работа извън стандартното работно време - преди 9:00 ч. или след  20:00 ч. вечерта.

Идване на адрес

Изисквания за минимален брой клиенти

По време на сватбения сезон (01.05 – 01.10), както и през съботните дни салон House of Balayage работи при следните условия по отношение на брой хора за събитие:

 • Гр.София – минимален брой - 2-ма човека

 • До 35 км. от София – минимален брой - 3-ма човека.

 • В радиус от 35 км до 65 км - минимален брой - 4-ма човека.

 • В радиус от 65 км до 100 км - минимален брой - 5-ма човека.

 • В радиус от 100 км до 150 км - минимален брой - 6 човека.

 • 150+ км - след допълнителна уговорка

1-1-487.jpg
bottom of page