top of page

Запознайте се с услугите ни

Добре дошли в света на House of Balayage, вече сте една крачка по-близо до Вашата мечтана коса! Нашият екип се отличава с персонализирани цветови, прецизно подстригване и сватбени прически, използвайки най-висок клас продукти.

Вижте нашите цени тук.

Доверете ни се, заслужава си!

Луксозно изживяване, адаптирано към Вашите нужди, като подчертаваме естествената Ви красота и индивидуален стил. Разгледайте нашите услуги и се насладете на приятната обстановка, в която ще Ви потопим!

Beige blonde balayage.jpg

Подстригване и стайлинг

Услугата 'Подстригване и сешоар' е с продължителност около един час и ще преобрази Вашата визия и настроение. Нашите експертни стилисти прилагат техники за прецизно подстригване, персонализирани според Вашия уникален стил и текстура на косата.

След подстригването се насладете на професионално сешоар за подчертаване на новата Ви визия. Изпитайте момент на спокойствие и си тръгнете заредени и още по-красиви!

Dark roots with blonde balayage.jpg

Колористика

Потопете се в преобразяване на Вашия цвят в House of Balayage. Тази услуга пренася визията и усещането за косата Ви на следващо ниво, с нашите персонализирани цветове. По време на тази 2-4 часова сесия, нашите колористи адаптират тенденции, техника и умения, за да отговорят изцяло на Вашия уникален стил. 

При тази услуга не се грижим само за косата Ви, това е едно истинско изживяване, което Ви оставя чувстващи се страхотно и изглеждащи съвършено. Доверете ни се да подчертаем Вашата естествена красота чрез цвят.

bridal hair.jpg

Сватбени прически

Чувствайте се красива, женствена и неповторима с персонализирана услуга за сватбена прическа. С продължителност до час и половина, нашите стилисти работят с Вас, за да създадат прическа, която допълва перфектно сватбения Ви визия.

 

От елегантни прически до романтични вълни, ние превръщаме Вашата идея в реалност, гарантирайки, че сте толкова незабравима, колкото и Вашият специален ден. 

Лоялни клиенти
Нови клиенти
Булки
bottom of page