top of page

HOUSE OF BALAYAGE

ВИЗИЯ

Нашият подход се придържа към идеята, че прическата не е отделен елемент, а част от цялостния look and feel,  затова подхождаме обективно към процеса, но винаги търсим индивидуално решение за всеки клиент. Вдъхновяваме се от естествената красота, натуралните тоналности, нежното преплитане на топъл и студен нюанс и същевременно – експлозията от цветове и блясък.
Принципът, който винаги следваме, е да предадем на нашите клиенти знанието и уменията как правилно да се грижат за своята коса и да ги убедим, че това е от огромно значение за удължаване на постигнатия резултат.  


Кой стои зад бранда House of Balayage


Сюзън Ал Хирш, момичето с най-строгия поглед и едновременно с това най-широката усмивка, която можете да си представите, е основател и главно действащо лице в House of Balayage. Зад гърба си има толкова много обучения, че с право може да се нарече color scientist – професионалист, който е наясно какво прави с вашата коса. За повечето клиенти Сюзън е перфекционист, който следи стриктно собствената си работа и не прави компромиси с крайния резултат. Целта й винаги е една – доволен клиент и пълна трансформация!

За протокола: Сюзън е преминала 6-месечното обучение MCE – Master Color Expert by Wella и е част от екипа на Wella България – New generation team. Всяка година взима участие в български и международни обучения, за да надгражда експертизата си и да развива професионално бранда си на българския пазар. 

УСЛУГИ

Екипът на House of Balayage е специализиран в следните услуги:
колористика, подстригване и стайлинг, сватбени и официални прически, маникюр и педикюр, професионален грим.
Акцентът в предлаганите от нас услуги безспорно се заема от колористиката. Горди сме, че сме единственият професионален салон в България, сертифициран по програмата Master Color Expert, и за нас всеки ден е възможност да покажем уменията си. Експертизата ни включва още богат опит в подстригването и създаването на цялостна визия, подходяща за вас спрямо формата на вашето лице, цветът на кожата ви, цветът на очите ви и други отличителни характеристики.
Освен процедурите за коса, при нас можете да си запазите час за професионален грим, маникюр и/или педикюр.

bottom of page