HOUSE OF BALAYAGE

By Suzan Al Hirsh

СТАЙЛИНГ И ТЕРАПИИ

Подстригване:
Процедурата включва: измиване, подстригване и небрежен стайлинг
Времетраене: 45 мин.
Цена: 35/48 лв.
Най-често задаваният въпрос към нас е „Колко често трябва да подстригвам косата си?“. Отговорът зависи от индивидуалния случай, но винаги съветваме клиентите да подстригват косата си максимум на 3 месеца и да избягват отлагане на процедурата за по-дълъг период, защото пораженията върху косата ще бъдат по-големи: цъфтеж, заплетени и късащи се краища, загуба на обем, загуба на блясък, компрометиран растеж. Косата става по-податлива към всички външни фактори, включително употребата на сешоар, преса и маша, и в крайна сметка това води до нейното пълно изтощение. Затова, за да имаме дълга, красива и здрава коса, трябва да бъдем постоянни в грижата си към нея и да избягваме редките подстригвания, които изтъняват и увреждат косата.

 

Сешоар
Процедурата включва: измиване, изсушаване и оформяне на косата
Времетраене и цена:
Тънка/нормална коса – 30 мин. - 33/40 лв.
Нормална/Плътна коса – 45 мин. - 35/50 лв.
Асистент фризьор – 45 мин. - 25 лв.
Какво да очаквате от процедурата: нежно измиване на косата, нанасяне на балсам и/или маска за подхранване, спрей или серум за хидратация и накрая стилизиращ продукт. Оформянето на косата зависи от личните предпочитания или според специален повод: може да изберете между небрежен сешоар или пък по-стегнати и изразени букли, както и стандартно изправяне на косата със сешоар.

ТЕРАПИИ

FUSION

Първата грижа за коса с моментален и дълготраен възстановяващ ефект! FUSION със своята SILKSTEEL програма, възстановява косъма на микро и макро ниво! Какво означава това? Сега ще Ви разгърнем технологията й още повече!

SILKSTEEL програмата слива в едно копринени аминокиселини и микронизирани липиди, които проникват в дълбочината на косъма (чак до кортекса) и запълва празнините в най-увредените зони. Докато това се случва молекулата EDDS, заедно с микронизираните липиди и още дълбоко подхранващи съставки, подпомагат защитата на кутикулата от вредното въздействие на околната среда и защитава косъма от допълнително увреждане.

Тази терапия е подходяща за изрусени коси, коси с балеаж, сухи и твърди коси, коси податливи към накъсване, оплитащи се коси.

Не е подходяща за много тънки коси, коси склонни към омазняване.

 

  • Интензивна терапия FUSION (25 мин.) – 45 лв.

 

INVIGO

Новата ексклузивна грижа за Вашата коса!

Забързаният живот и липсата на време за грижа ни пречат да се дадем на косата си това, от което има нужда. Точно затова ние Ви предлагаме една бърза и освежаваща терапия, която облагородява косата моментално, съчетано с персоналната нужда на Вашата коса. Подсилваме косата Ви с баланс от жизненост, подхранване и обем.

Тази терапия представлява един перфектно приготвен коктейл, от който има нужда косата Ви. Изцяло подбираме правилния шампоан за нуждата на скална, подхранващ бустер, за да утолим жаждата на дължините и покриваме всичко това с маска, за да подсилим ефекта. Всичко това завършва с един релаксиращ акупресурен масаж, с който възстановяваме кръвообръщението на скалпа и Ви позволяваме да се отпуснете максимално, макар и за кратко.

  • Експресна INVIGO (10 мин.) – 20 лв.

Дълбоко презареждане за Вашата коса, постигнато с продукти, които са създадени да задоволяват всички Ваши нужди! От придаването на допълнителна жизненост на цвета, до подхранването на сухата и безжизнена коса, тази терапия превръща Вашата коса в копринена и бляскава магия.

Много наподобяваща екпресната терапия, но и много различаваща се от нея, защото тук слагаме истински вълшебен серум. Серум, който съдържа екстракт от коприна и мигновено подхранва сухата и увредена коса, оставяйки я мека и изпълнена с живот. Но тук има и екстракт от годжи бери, който зарежда косата с витамини, минерали и пептиди. И отново докато изчакваме косата Ви да се наслади на всички прекрасни и зареждащи продукти, Вие се наслаждавате на акупресувен масаж.

Подходяща за всякакъв тип коси.

  • Дълбоко интензивна INVIGO (20 мин.) – 40 лв.

 

WELLAPLEX

При увредената коса, някои от аминокиселинните връзки се разкъсват, ч резултат от химично (лошо или постоянно обезцветяване) или механично третиране (прекомерена употреба на топлинни уреди като преса, маша и др.).

Bond multipliers е нова категория във фризьорската индустрия, тя реконструира връзките в косъма и заздравява косата. Това е двустепенна система, за възстановяване, която се използва както за терапия, така и за салонно третиране на косата (изсветляване и боядисване). Стъпка 1 – BOND MAKER е тази, която подпомага създаването на нови връзки в косъма. Стъпка 2 -  BOND STABILIZER допълнително зазсравява връзките, балансира рН и стабилизира структурата на косъма. Възстановява връзките за по-здрава коса

Подходяща за химически увредени коси.

  • Терапия  (30 мин.) – 45/60 лв.

LIQUID HAIR

Това е една иновативна терапия, която реконструира косъма и укрепва косата. С термоактивната си формула, косата се зарежда отвътре навън. Технлогията Molecular Hair Refilling е базирана на аминокиселините Аланин и Хистидин, които достигат до увредената структура на косъма и го възстановяват, чрез запълване на фибрите там, където са загубени и е настъпило увреждане.

С тази терапия структурата на косъма е реконструирана и тя става бляскава, мека и здрава. Крехките и тънки коси става по-силни, плътни и копринено меки.

Подходяща за всякакъв тип коси.

  • Терапия (20 мин.) – 40 лв.