top of page

HOUSE OF BALAYAGE

СТАЙЛИНГ И ТЕРАПИИ

Подстригване:
Процедурата включва: измиване, подстригване и небрежен стайлинг
Времетраене: 60 мин.
Цена: 85 лв.
Най-често задаваният въпрос към нас е „Колко често трябва да подстригвам косата си?“. Отговорът зависи от индивидуалния случай, но винаги съветваме клиентите да подстригват косата си максимум на 3 месеца и да избягват отлагане на процедурата за по-дълъг период, защото пораженията върху косата ще бъдат по-големи: цъфтеж, заплетени и късащи се краища, загуба на обем, загуба на блясък, компрометиран растеж. Косата става по-податлива към всички външни фактори, включително употребата на сешоар, преса и маша, и в крайна сметка това води до нейното пълно изтощение. Затова, за да имаме дълга, красива и здрава коса, трябва да бъдем постоянни в грижата си към нея и да избягваме редките подстригвания, които изтъняват и увреждат косата.

 

Сешоар
Процедурата включва: измиване, изсушаване и оформяне на косата
Времетраене и цена:
Creative director– 45 мин. - 65 лв.
Фризьор/Hairstylist– 45 мин. - 45 лв.
Junior hairstylist – 45/60 мин. - 30лв.
Какво да очаквате от процедурата: нежно измиване на косата, нанасяне на балсам и/или маска за подхранване, спрей или серум за хидратация и накрая стилизиращ продукт. Оформянето на косата зависи от личните предпочитания или според специален повод: може да изберете между небрежен сешоар или пък по-стегнати и изразени букли, както и стандартно изправяне на косата със сешоар.

ТЕРАПИИ

 

WELLAPLEX

При увредената коса, някои от аминокиселинните връзки се разкъсват, ч резултат от химично (лошо или постоянно обезцветяване) или механично третиране (прекомерена употреба на топлинни уреди като преса, маша и др.).

Bond multipliers е нова категория във фризьорската индустрия, тя реконструира връзките в косъма и заздравява косата. Това е двустепенна система, за възстановяване, която се използва както за терапия, така и за салонно третиране на косата (изсветляване и боядисване). Стъпка 1 – BOND MAKER е тази, която подпомага създаването на нови връзки в косъма. Стъпка 2 -  BOND STABILIZER допълнително зазсравява връзките, балансира рН и стабилизира структурата на косъма. Възстановява връзките за по-здрава коса

Подходяща за химически увредени коси.

  • Терапия - 30 мин - 75 лв.

LIQUID HAIR

Това е една иновативна терапия, която реконструира косъма и укрепва косата. С термоактивната си формула, косата се зарежда отвътре навън. Технлогията Molecular Hair Refilling е базирана на аминокиселините Аланин и Хистидин, които достигат до увредената структура на косъма и го възстановяват, чрез запълване на фибрите там, където са загубени и е настъпило увреждане.

С тази терапия структурата на косъма е реконструирана и тя става бляскава, мека и здрава. Крехките и тънки коси става по-силни, плътни и копринено меки.

Подходяща за всякакъв тип коси.

  • Терапия - 20 мин - 55лв.

bottom of page