top of page

HOUSE OF BALAYAGE

КОНСУЛТАЦИЯ

Обезцветяването е процес, при който косата се изсветлява с помощта на специализирани за целта продукти. Процедурите, в които се налага обезцветяване на косата, са балеаж, омбре, кичури, babylights, както и при драстична промяна в цвета на косата.

Кои са факторите за успешно обезцветяване?

На първо място, перфектни технически умения за работа с обезцветител и познания за химическото взаимодействие с косата. Изключително важно е отличното познаване на продуктите и правилната технология на работа, за да се запази косата здрава и да се постигне очаквания резултат.

На второ място е употребата на професионални продукти от доказана марка, които са проверени с времето и са усъвършенствали своята формула в полза на вашата коса.

И не на последно място – консултацията с клиент, който е решил да обезцвети своята коса. Консултацията ни дава много ценна информация за историята на косата и ни подготвя за процедурата. Процедури, които за вас може би не биха имали значение или не ги причислявате в графата „третиране“ – като боядисване с шампоан-оцветител, например – могат да се окажат голям проблем. Толкова голям, че да провалят всички усилия, да увеличат часовете работа и заложения бюджет, и за съжаление резултатът да е различен от желания цвят. Информирайки ни за всичко, свързано с миналото на вашата коса, ние ще сме способни да направим план за действие, който максимално да се доближи до вашите очаквания и същевременно да запази здравето на косата ви.

По време на консултацията ще имате възможност да ни споделите какви са вашите желания и очаквания, а ние да ви посъветваме какви процедури биха били подходящи за вас. За нас здравето на косата е на първо място, затова няма да ви посъветваме за процедура, която вашата коса няма да издържи или ще я подложи на риск. Целим да постигнем дългосрочен ефект и затова временните решения, които впоследствие силно ще увредят косата и ще доведат до изтощение, не са опция в никой сценарий.  
Към всяка обезцветяваща процедура поставяме също регулираща терапия, за да неутрализираме действието на обезцветителя и извършваме матиране – процедура, при която се неутрализират неприятните оттенъци и се подсилва цвета и блясъка на косата. А за финал правим любимият ни небрежен сешоар, който ще подчертае невероятните нюанси и нежни преливания на вашата коса!


Ако дадена процедура не отговаря на вашия бюджет или нямате възможност да отделите по-дълго време, винаги можем да ви предложим приемлива алтернатива, с която да се чувствате комфортно и удовлеторени.

bottom of page