HOUSE OF BALAYAGE

By Suzan Al Hirsh

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

Вашата пълна удовлетвореност е наш приоритет, точно поради тази причина, ние от HoB създадохме този формуляр. Благодарим Ви за доверието, което ни давате, защото ние знаем, че Вашата коса е важна за Вас. За нас е от изключително значение да бъдете задоволени от цялостното Ви преживяване в нашият салон и сме готови да отговорим на всички Ваши нужди, за да бъдете щастливи от момента, в който влезнете в НоВ до момента, в който си тръгнете.

Като професионалисти ние държим на правилната консултация, с която да Ви насочим към най-реалистичният и здравословен подход за постигането на Вашият мечтан цвят. Консултацията е един от най-ключовите етапи в постигането на точни резултати, независимо дали те са свързани с колористика, стайлинг или подстрижка.

Ако Вие не сте останали доволни от преживяването или крайният резултат, ние ще направим всички нужни корекции, под формата на повторно посещение, за да можем да заличим това чувство. За нас е от голямо значение, Вашето доверие към нас да бъде оправдано, за да успеем да изградим една стабилна и здрава връзка.

Ние искаме да бъдете изцяло задоволени с цялостното Ви преживяване в нашият салон, защото знаем, че Вашата коса е важна за Вас и ние искаме Вие да сте щастливи от момента, в който сядате на стола до момента, в който напуснете! Като професионалисти ние държим, чрез правилна консултация и комуникация, да Ви насочим към най-реалистичният и здравословен подход, с който да постигнем Вашият желан резултат! Ако Вие не сте щастливи с преживяването, ние ще направим нужните корекции, за да може да си тръгнете от салона, чувствайки се невероятно! Все пак ние искаме да изградим една дълготрайна връзка с Вас и да се превърнем салона, на който се доверявате за Вашата визия! Ако след Вашето посещение, вие все пак сте незадоволени от резултата, с основание, ние с удоволствие ще направим корекции под формата на повторно посещение!

Има ограничения, обвързани с повторните посещения, с които Ви молим да се запознаете, в защита на двете участващи страни:

  • Не предлагаме парично възстановяване. Нашата цел е да изградим дългогодишна връзка с Вас и понякога има спънки по пътя към успеха, затова ние искаме да се учим заедно с Вас и да направим нужните промени, за да постигнете Вашият желан резултат. Понякога това отнема време и ние сме готови да бъдем търпеливи с Вас, ако и вие ни се отблагодарите със същото търпение.

  • Не предлагаме финансово възстановяване, но сме готови да направим нужните промени, за да постигнем желаният от Вас резултат. Понякога това отнема време и ние сме готови да бъдем търпеливи с Вас ако и Вие ни гласувате същото търпение.

  • Цвета Ви е валиден за повторно посещение, до 10 дена след изпълненият час.

  • Не е приемливо повторно посещение ако Вие или друг фризьор са направили промени по косата, след изпълненият час.

  • За да се класифицирате за повторно посещение трябва да сте инвестирали в, препоръчаните Ви от фризьора, продукти за домашна употреба(шампоан и маска) от HOUSE OF BALAYAGE. Това не включва продукти закупени онлайн или от друг салон.

  • Цената за повторно посещение е 15 лв. на купичка от нужен продукт за извършването му. (Търпи изключения)

  • Ако в процеса на услугата „корекция на цвят“, „кичури“, „балеаж“ и всяка процедура, в която се използва обезцветяващ продукт, се окаже, че има налична „непрофесионална боя“ по дължината на косата, вие не се класирате за корекция на цвят, особено ако не сте предупредили предварително за това по време на консултацията. Допълнителните тонери, терапии и други необходими услуги ще се начисляват разумно за всеки индивидуален случай.