top of page

HOUSE OF BALAYAGE

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

Най-специалната част от нашата работа е моментът, в който клиентите ни видят крайния резултат в огледалото и са истински щастливи от трансформацията, която сме успели да постигнем! Не можем да скрием, че изпитваме огромна радост, когато видим вашата пълна удовлетвореност и задоволство от цялостното ви преживяване в House of Balayage – от момента, в който влезете, до тръгването си от салона с широка усмивка и добро настроение!

 

Като професионалисти в тази област, ние знаем, че зад тези резултати стоят правилната консултация и умението да разбираш клиента и да избираш специфичен подход за неговите нужди. Предварителната консултация има голяма стойност, защото дава информация на нас за историята на косата и за желаните бъдещи промени, т.е. тя е ключов етап за постигането на точни резултати – без значение дали става дума за колористика, стайлинг или подстригване.

 

Ако въпреки нашите усилия не сте останали доволни от преживяването си в нашия салон или с основание не сте доволни от крайния резултат, ние ще ви поканим на повторно посещение, за да направим всички необходими корекции и поправки. Правим го, защото вярваме, че доверието на всеки клиент трябва да бъде оправдано и защото целим да изграждаме дълготрайни и устойчиви отношения с всеки клиент, който ни се е доверил!

 

Все пак, молим да се запознаете с условията, при които се предоставя повторно посещение, тъй като има и някои изключения:

  • Повторното посещение се прави с цел да се коригират и/или отстранят тези неща, които не са ви допаднали в крайния резултат. Възможно е промените, които се налагат, да изискат повече време и процедури – това зависи от състоянието на вашата коса и какви продукти и процедури сте правили, преди посещението ви в нашия салон.

  • Повторното посещение няма за цел възстановяване на средства и пари за извършения труд.

  • Повторното посещение следва да се планира до 10 дни след изпълнения час.

  • Не се толерира повторно посещение, ако вие или друг фризьор са направили промени и/или корекции по косата след изпълнения час в HOB.

  • За целите на повторно посещение се изисква в домашни условия да сте използвали специални продукти, които ще съхранят цвета на косата ви – шампоан и маска, които се предлагат само в салон HOB.

  • Цената на повторното посещение се калкулира на база 15 лв. на купичка от необходимия продукт (възможни са изключения спрямо индивидуалния случай).

  • Ако в процеса на някои услуги стане ясно, че има налична „непрофесионална боя“* по дължината на косата и не сте ни информирали своевременно за това по време на консултацията, HOB си запазва правото да откаже на клиента извършване на корекция на цвета. Това се отнася за следните услуги: корекция на цвят, кичури, балеаж и всяка процедура, в която се използва обезцветяващ продукт. Дори и да е изминал дълъг период от последното ви боядисване – 2-3 г. или дори над 3 г., при запазена дължина на косата пигментът (боята) се е запазила върху косъма. В процеса на обезцветяване обаче всички предишни пигменти се показват и това може изцяло да провали цялата процедура, защото променя възможностите и условията на процедурата, които предварително сме коментирали.   

  • Допълнителните тонери, терапии и други необходими услуги ще се начисляват разумно за всеки индивидуален случай.

 

*“Непрофесионална боя“ е всяка боя за коса, закупена от неспециализиран магазин и/или аптека. 

bottom of page