top of page

Често задавани въпроси - булки

+ Какви сватбени прически предлагате?

Предлагаме разнообразие от прически, като кокове, опашки, небрежен кок, небрежно прибрана коса и красиви къдрици. Не предлагаме екстеншъни за коса.

 

+ Какви сватбени пакети предлагате?

Предлагаме различни пакети само за коса или комбинирани за коса и грим. Тези пакети варират от само пробна прическа и прическа за сватбения ден до пакети, включващи множество официални прически. Цените и включените услуги варират в зависимост от пакета. Може да разгледате нашата страница с „Цени Булки“ за подробен списък на това, което включва всеки пакет.

 

+ Колко предварително трябва да запазя часа си за сватбената си прическа?

Препоръчваме да запазите часа си за сватбената си прическа до 6 месеца предварително, от наша страна изискваме депозит, за да запазим датата.

 

+ Предлагате ли пробни прическа и грим?

Да, пробният сеанс за булчинска прическа е включен в някои от нашите пакети за коса. Можете да се запишете и самостоятелно, за прическа цената е 80 лв, а за пробен грим – 100 лв. Пробната прическа е задължителна и можете да я направите и повече от един път. Часът се записва при стилиста, насрочен за Вашата сватба.

 

+ Предлагате ли услуги на място в деня на сватбата?

Да, предлагаме услуги на място както за коса, така и за грим. Въпреки това, имаме специфични изисквания в зависимост от разстоянието от София, както минимален брой хора и допълнителни такси за пътни разходи. За повече информация можете да разгледате нашата страница "Булки”.

 

+ Колко прически можете да направите в сватбения ден?

Един стилист може да направи до 6 човека в рамките на 5 часа. Ако бихте искали да бъдат повече хора за или да е за по-кратко време, може да бъде предоставен допълнителен стилист срещу допълнително заплащане. Същото важи и за гримьорите.

 

+ Предлагате ли отстъпки при по-голям брой хора?

Да, предлагаме 10% отстъпка над 4 души. Допълнителна отстъпка е възможна след консултация и финализиране на брой хора.

 

+ Колко време отнемат услугите за сватбена прическа и грим?

Услугите за сватбена прическа отнемат до 1 час и 15 минути, а услугите за грим - до 1 час.

 

+ Предлагате ли услуги за целия сватбен ден?

Не, не предлагаме опция за фризьор/гримьор на локация, които да се грижат за визията Ви, но се стараем да гарантираме издръжливост за процедурите, които сме извършили.

 

+ Какво става, ако стилистът, назначен за булката, не е на разположение в сватбения ден поради непредвидени обстоятелства?

За съжаление, подобни ситуации могат да се случат, но Ви уверяваме, че ще осигурим стилист, който е ще се справи перфектно с Вашата визия и прическа.

 

+ Какви продукти за коса и грим използвате?

Използваме Wella Professionals и System Professional за коса, и MAC за грим.

 

+ Как да се подготвя за сватбената си прическа и грим?

Препоръчваме да измиете косата си вечерта преди сватбата и да я подсушите в корените, не използвайте силно хидратиращи и заглаждащи продукти, за да не се утежни косата. За грима, ни трябва чисто и хидратирано лице.

 

+ Предлагате ли други сватбени услуги, като маникюр, педикюр или козметик?

За момента не предлагаме други услуги.

 

+ Каква е политиката за отменяне на сватбена прическа/сватбен пакет?

30 дни или повече преди сватбата - депозитът е 100% възстановим

По-малко от 30 дни преди сватбата - депозитът е 90% възстановим

По-малко от 10 дни преди сватбата - депозитът е 0% възстановим

 

+ Мога ли да донеса мои аксесоари за коса, които да поставим в прическата?

Да, с удоволствие ще включим аксесоари за коса във визията Ви. Моля, донесете ги с вас на пробната прическа и на сватбения ден.

 

+ Какво става, ако някой от гостите закъснее за часа си или не се появи?

Ние се стремим да поддържаме график, който позволява спокойно и приятно преживяване. Ако някой закъснее, ще се постараем да направим всичко възможно, за да му направим стайлинг, но той може да се различава от предварителната уговорка ( с цел наваксване на времето). Ако не се появи (или се откаже) отново го таксуваме на пълната стойност от услугата.

 

+ Имате ли минимален брой услуги за стилизиране на място за сватба?

Да, по време на сватбения сезон от 1-ви май до 30-ти октомври, изискваме минимален брой хора за услуги на място. Бройката варира в зависимост от разстоянието от София. Разгледайте нашата страница „Булки“ за повече информация.

 

 

+ Мога ли да променя прическата  или грима след пробата?

Да, искаме да сте напълно удовлетворени от Вашата визия. Ако желаете да направите промени се свържете с нас и ще ги обсъдим. Молим Ви да ни информирате в такива ситуации поне 3 дни преди сватбата.

 

+ Какви методи за плащане приемате?

Приемаме плащане в брой, с кредитни/дебитни карти. За ваше удобство приемаме също и плащания през Revolut.

 

+ Трябва ли да предоставя нещо за пробата или на сватбения ден?

За вашата проба, моля, донесете всички аксесоари за коса, снимки на прически, които ви харесват. На сватбения ден, донесете доброто си натроение и всички аксесоари, които бихте искали да включим във Вашата визия.

bottom of page