top of page

HOUSE OF BALAYAGE

By Suzan Al Hirsh

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Защо да избера House of Balayage?

Защото подхождаме с професионализъм, използваме качествени продукти, имаме огромен опит в подготовката за сватбени прически и сме уверени в това, което можем да ви предложим.

Кога е най-подходящо да запиша час за пробна прическа и грим?

Между 1 и 3 месеца преди сватбата е подходящо да направите резервация. В повечето случаи това означава, че вече имате сватбена рокля, което е фактор в избора на сватбена прическа и предпоставка да направим една изцяло завършена визия.

Необходима ли е предварителна подготовка за пробната прическа?

 Да, има няколко неща, които са важни като подготовка преди пробната прическа в салона:

  • Предварително измиване на косата – най-добре да измиете косата вечерта преди пробната прическа. Ако измивате косата си всеки ден, постарайте се да я измиете минимум 3 часа преди посещението в салона. И в двата случая, не се препоръчва обработка с преса и/или маша, тъй като това променя структурата на косъма. В резултат косата става трудна за манипулиране, а това ще повлияе на крайния резултат.

  • Ако вече сте избрали сватбената си рокля, можете да направите снимки и да ни покажете модела, за да ви предложим най-подходящите прически спрямо това.

  •  Ако вече сте купили бижута и/или воал, можете да ги донесете в салона, за да направим проба как ще стоят към прическата. Не се притеснявайте, ако имате намерение да носите, но все още не сте избрали подходящи – това няма да попречи на нашата работа. Освен това, в салона можем да ви предложим бижута за коса (тиара), които са точно за повода. 

 

Необходима ли е предварителна подготовка за пробен грим?

 

Нямаме задължителни изисквания към вас, когато идвате за пробен грим. Възможни опции:

  • Можете да дойдете с лек ежедневен грим – това ще ни даде представа за вашата дневна визия.

  • Можете да дойдете без грим, с почистено лице, и да ни покажете снимки на грим, който искате да направим за вас.

  • Ако вече сте избрали сватбената си рокля, можете да направите снимки и да ни покажете модела, за да ви предложим най-подходящия грим спрямо това.

Колко време и къде се провеждат пробната прическа и грим?

Пробната прическа отнема 1 час, пробният грим – също отнема 1 час, т.е. процедурите са общо 2 астрономически часа. Имате възможност да изберете отделни дни, в които да ги направите.

Мястото за провеждане на процедурите е HOUSE OF BALAYAGE или MAKE UP STUDIO. (може да се даде адрес или да се сложи хиперлинк към make up studio)

Включено ли е поставяне на изкуствени мигли в цената за пробен грим?

Поставянето на изкуствени мигли се заплаща отделно от цената за пробен грим. Цената е 15 лв., като следва да се заяви предварително.

Целият ценоразпис може да разгледате тук.

Какви продукти се използват в салона?

В избора на продукти за грим и прическа не се ограничаваме в употрената на един-единствен бранд, напротив – избираме продукти от най-висок клас на различни професионални марки. При грима най-често използваме продуктите на MAC, а за прическата с две ръце се доверяваме на първокласния бранд Wella Professionals, както и на Schwarzkopf. 

Задължен/а ли съм да ви ангажирам за сватбата, ако не харесам пробната прическа и/или пробния грим?

Не. Плащате единствено за услугите, които са ви били извършени.

Колко време следва да предвидя за сватбената прическа и грим в деня на събитието?

 

Препоръчително е да отделите поне 2 часа за подготовка на сватбената прическа и сватбения грим. Времето, което ще бъде необходимо за вашите близки, е средно около 1ч. 20 минути за всеки. Разбира се, тази тема ще бъде допълнително обсъдена с вас по време на пробната прическа.

 

Необходимо ли е да платя депозит, за да запазя датата за сватбената прическа и/или грим?

Да. Повече информация може да намерите тук.

Заплащат ли се пътните разходи до личен адрес в деня на сватбата?  

Да. Моля, запознайте се с пълните условия тук.

bottom of page