By Suzan Al Hirsh

HOUSE OF BALAYAGE

ЦЕНОРАЗПИС 

Консултация (15 мин.) – безплатна

Консултацията е това, което ни сближава!

За нас консултацията е една от най-важните услуги, които предлагаме, защото тя ни помага да Ви разберем и опознаем, за да можем да превърнем Вашата мечтана коса в реалност.  Да, понякога тя не може да бъде осъществена от първия път* и да има нужда от няколко процедури, но всичко това го дискутираме по време на нашата консултация. Колко часа би отнело? Защо ще трае толкова време? Каква ще е цената? Защо е такава цената? Какво включва тази цена? Ще бъде ли цветът едно към едно като на снимката? Ще ми отива ли? Ще ми се изтощи ли косата?...Всички тези въпроси имат много индивидуални отговори и да, всичко това ще бъде обсъдено по време на нашата индивидуална консултация!

П.С. Ако никога не сте ни посещавали, а много бихте искали нещо, което е в графа „HAIR PAINTING“  и “HIGHLIGHTS”, консултацията е задължителна, за да можем да предвидим нужното време.

*Примери защо може да не стане от първия път:

 • Косата е много изтощена (от преси, обезцветявания, липса на подстригване и грижа)

 • Косата е много тъмна (желан цвят е да е руса)

 • Косата е много светла и има нужда от наслагване на цветове (желан цвят тъмен)

 • Косата е боядисвана с кана

 • Косата е на петна

 • Бюджетът не позволява

 

 

 STYLE ME UP

 

Подстригване (30 мин.) – 30 лв.

Подстригването е неизменна част от нашия живот!

Препоръчваме подстригването да не се отлага с повече от 4 месеца, тъй като косата рязко си влошава състоянието ако не е била подстригвана от толкова време. При нас подстригването се предлага с релаксиращо измиване на косата, която получава грижата, от която има нужда и подсушаване.

 

Сешоар:

При нас цените за сешоар не се определят от дължината на косата, а от нейната плътност. Имаме три различни цени, като всяка една от тях включва релаксиращо измиване, поставяне на подхранващ продукт с изплакване (балсам или маска), хидратиращ продукт без отмиване (спрей, серум лосион) и стилизиращ продукт (пяна за обем, втвърдяващ продукт, лак за коса). След това оформяме косата в желаната от Вас форма и VOILA!

 • Сешоар тънка/нормална коса (30/35 мин.) – 30 лв.

 • Сешоар нормална/плътна коса (40/45 мин.) – 40 лв.

 • Сешоар асистент фризьор (45 мин) – 18 лв.

 

 

 

COLOR MAGIC

 

Колористиката е нашата истинска страст и като едно от най-сложните звена в нашата професия изисква постоянни обучения и надграждане на знания, за да можем винаги да оправдаваме Вашите и нашите очаквания! Много дълго време подбирахме и внимателно селектирахме бранд, който може да задоволи всеки наш каприз (а ние сме доста капризни), затова ще срещнете продуктите само на WELLA PROFESSIONALS. Висококачествените продукти ни подпомагат да създаваме за Вас по-трайни, лъскави и сияйни резултати.

В портфолиото на WELLA PROFESSIONALS  срещаме бои, които са изработени по специални технологии, иновативни и несравними в качеството си. Съобразено изцяло с Вашите нужди и желания, ние избираме кой продукт би бил най-подходящ за Вашата крайна визия.

KOLESTON PERFECT ME PLUS – първата по рода си амонячна боя, която не съдържа в себе си PPD PTD (виновници за предизвикване на алергии), заместени са от молекулата ME PLUS.

ILLUMINA – единствената амонячна боя на пазара, която отразява до 70% повече светлина и защита на цвета с MICROLIGHT TECHNOLOGY

COLOR TOUCH – безамонячна боя, която е създадена с технологията LIGHT2COLOR за естествени и трайни цветове, брокатени частици за повече блясък и естествени восъчни молекули за заглаждане на косъма.

WELLAPLEX - е продукт с двустепенна система. Стъпка 1 е бондер, който подпомага създаването на връзки в косъма по време на боядисване и изсветляване, а стъпка 2 допълнително заздравява връзките в косъма и балансира pH нивото.

 

 • Боядисване на корени (60 мин.) – 60 лв.

Ако сте записали час при нас за боядисване на корени, то след като сме избрали правилният продукт и сме забъркали перфектната формула и цвят за Вас, процедираме към нанасянето й върху ново-израсналата коса. Молим да вземете в предвид, че ако Вашата коса не е боядисвана от няколко месеца (повече от 2 месеца) цената на процедурата се променя и всяка допълнителна купичка с боя се доплаща (30 лв.). След изтичане на нужното техническо време, преминаваме към измиване с шампоан и нанасяне на pH регулираща терапия, за да фиксираме цвета и да придадем допълнително блясък на косата, а след нея слагаме и маска, за ОЩЕ ПОВЕЧЕ блясък.

 • Боядисване на цяла коса (90 мин.) – 110 лв.

Тази услуга много се доближава да предходната услуга, но нанасяме боя навсякъде, от корена до върха. Тук отново приготвяме най-съвършената формула, нанасяме я, изчакваме да мине техническото време, измиваме с шампоан, нанасяме  на pH регулираща терапия, за да фиксираме цвета и да придадем допълнително блясък на косата, а след нея слагаме и маска, за ОЩЕ ПОВЕЧЕ блясък.

Цената включва употребата на 2 пълни бои, но ако случайно сте с много гъста, плътна и/или дълга коса, е възможно да не ни стигне продукта, но сме го помислили и в такива случаи всяка допълнителна купичка с боя се доплаща (25/30 лв.).

 • TONER - Матиране (30 мин.) – 40 лв.

Матирането представлява неутрализиране на нежелани оттенъци. Тази процедура е подходяща за боядисани, така и за естествени коси, които имат някаква техника от графа „COLOR PAINTING“. Процедурата е изключително приятна, защото Ви настаняваме на мивката, след което Ви мокрим косата и нанасяме от хубавата ни боя, забъркана за перфектен резултат! Отново изчакваме техническото време и преминаваме към едно релаксиращо измиване с шампоан, pH регулираща терапия, за да фиксираме цвета и да придадем допълнително блясък на косата, а след нея слагаме и маска, за ОЩЕ ПОВЕЧЕ блясък.

На пример: имате готин балеаж, но след 35-45 дни, той започва да оранжевее/жълтее, а на Вас това не Ви допада, е тогава идвате и ние Ви матираме!

Отново имаме решение за всички наши самодиви и русалки, с гъсти и дълги коси,  допълнителна купичка с боя се доплаща (25 лв.).

 • Освежаване на цвят (35 мин.) – 45 лв.

Тази процедура я препоръчваме за нашите боядисани клиентки, защото с нея възстановяваме цвета на избледнелите краища, като едновременно придаваме блясък. Може да бъде съчетана с боядисване в корените, даже е препоръчително. Отново изчакваме техническото време и преминаваме към едно релаксиращо измиване с шампоан, pH регулираща терапия, за да фиксираме цвета и да придадем допълнително блясък на косата, а след нея слагаме и маска, за ОЩЕ ПОВЕЧЕ блясък.

 

 • GLOSSING - Гланциране (30 мин.) – 40 лв.

Когато косата блести и боговете мълчат! Гланцирането е един лесен начин да върнем блясъка на естествена коса (без да променяме цвета й) или да влеем нежен цвят на боядисана коса. И в двата случая получаваме сияние, блясък и жизненост. Тук първо измиваме косата с правилни продукти и след това нанасяме тази вълшебна отвара. След нея само изплакваме, защото повече блясък от това няма накъде!

 • COLOR MELT or ROOT SMUDGE (25 мин.) – 35 лв.

Тази техника е завладяла света и е един от най-лесните начини за създаване на много естествени и нежни резултати. Препоръчително е да се прави след традиционни кичури, babylights  дори и в някои случаи с балеаж. Това, което прави тези услуга уникална е, че ни премахва всички възможни линии, като едновременно не променя драматично естественият цвят, но дава леко покритие на белите коси.

Предлага се в комбинация с обезцветяваща процедура, може да бъде добавена и към матиране или гланциране.

 • ROOTS AND SHINE (95 мин.) – 115 лв.

С тази услуга даваме възможността докато боядисвате Вашите корени, да добавим няколко проблясващи светли кичури около лицето, за да можете да се порадвате на лека промяна, без тя да отнема много време. В тази процедура се включва боядисване на корени с нанасянето на не повече от 10 преливащи кичури. Тук отново сме се погрижили в обезцветяващият продукт да има бондер, за да пази косата Ви здрава, както и леко тониране на ново изсветлените кичури.

 

*Всяка допълнителна купичка боя (50 мл.) се доплаща, както следва:

 • KOLESTON/ILLUMINA – 30 лв.

 • COLOR TOUCH – 25 лв.

*добавете подстригване и сешоар към процедура COLOR MAGIC за 55/65лв

Добавки към процедурите с боядисване:

 • Бондер WELLAPLEX към боята - 20 лв.

 • Добавете подстригване и сешоар към процедура COLOR MAGIC за 55/65лв

 • Дълбоко интензивна терапия INVIGO – 20 мин – 30 лв

 

 

HAIR PAINTING

Процедури, изискващи обезцветяване

 

Когато говорим за обезцветяване имаме в предвид всяка процедура, която изисква изсветляване. От кичури, балеаж, омбре, сомбре до тотална промяна в цвета (освен ако не търсите цялостно потъмняване на косата). За да можем да създадем перфектен цвят за Вас, ни отнема страшно много време, технически умения и познаване на продуктите. Ние смятаме, че сме усъвършенствали всеки детайл на тези процедури, но понякога изникват неочаквани затруднения. За да можем да избегнем каквито и да е спънки, ние провеждаме индивидуална консултация с Вас, за да ни разкажете каква е историята на косата Ви, тъй като много често хората пренебрегват факти, които се оказват от изключително значение за процедурата.

На пример – Вие сте с естествен цвят на косата и никога не сте се боядисвали, но преди 8 месеца сте си купили шампоан оцветител, който сте използвали около 5-6 пъти. Този шампоан все още е там и въпреки, че Вие не го виждате, косата ще се обезцвети по съвсем различен начин. Ако ние не знаем в началото за него, ще разберем по време на обезцветяването и това много силно ще афектира крайния резултат, времетраенето на процедурата, както и крайната цена. Ако ние сме информирани и знаем за него, ще имаме стратегия как да процедираме, за да запазим косата здрава, но и да се доближим максимално до Вашето желание и цвят.

Много често не знаете каква услуга трябва да се извърши, за да се постигне цвета, който сте си харесали, не се притеснявайте, затова е консултацията, с нея ние ще Ви дадем ориентировъчна цена, а ако тя не отговаря на Вашият бюджет, винаги можем да Ви предложим алтернативи, които да се доближават максимално до него.

Имайте ни доверие, когато Ви съветваме дали процедурата или цвета са подходящи за Вас, защото ние искаме най-доброто за Вашата коса. Ако сметнем, че косата Ви няма да издържи обезцветяването, то тя наистина няма. И обратното, нашата цел е да изглеждате невероятно и никога не бихме поставили косата Ви на изпитание, с което знаем, че няма да се справи. Обезцветяването е опасно при хората, които не знаят какво правят!

За да сме сигурни, че косата Ви ще е още по-фантастична и от преди, сме подсигурили бондер WELLAPLEX във всяка обезцветяваща процедура! Да, това не е сън, ние Ви подаряваме бондера, защото искаме да имате здрава коса. Към него сме добавили и терапия, която затвърждава работата на бондера, за да сме още по-сигурни, че косата Ви ще е зашеметяваща. Също така, след всяко обезцветяване имаме една неизменна услуга, която се казва МАТИРАНЕ, с него неутрализираме неприятните оттенъци, същевременно оцветяваме и придаваме блясък, но не спираме до тук…към всички обезцветяващи процедури е включен и най-любимия ни небрежен сешоар! Защо небрежен, а не прав или навит? Защото с него успяваме да разкрием истинската магия на преливащите и преплитащи се цветове, създадени за Вашата индивидуална подстрижка, цвят на кожата, очите и веждите!

Отново сме се помислили за нашите самодиви и русалки, на които не им стига регулярното количество продукт, не се притеснявайте, всяка допълнителна купичка се заплаща 30лв!

 

HIGHLIGHTS

 

Кичури е термин, който се използва за много различни техники при обезцветяване, които в реалността дават много различни крайни резултати. Тук говорим за балеаж, babylights, foilayage, air touch и т.н. За да обобщим, кичурите представляват отделяне на определени части от косата и нанасяне на някакъв тип изсветляващ продукт.

 • HIGHLIGHTS – (кичури) (240 мин.) – 265лв+

С техниката на традиционните кичури създаваме драматичен и силен резултат, като едновременно запазваме дълбочината на корена. Традиционните кичури се поставят във фолио, за да успее продукта (обезцветителят) да навлезе в дълбочина и да постигне нужното изсветляване. Хубаво е традиционните кичури да се съчетават с COLOR MELT/ROOT SMUDGE, за да се избегне отсичане, което неизбежно се получава от употребата на фолио.

Цената за тази процедура е комплексна, защото би могла да бъде съчетана с останалите техники, затова е задължителна предварителна консултация. Във всяка обезцветяваща процедура се включват бондер, терапия, матиране и небрежен сешоар.

 

 • BABYLIGHTS – (ултра-тънки кичури) (150 мин.) – 175лв+

Тази техника може да бъде използвана индивидуално, но би могла да бъде комбинирана с други изсветляващи процедури, за да допринесе за крайният резултат, който търсите. Също както при традиционните кичури, тук създаваме дълбочина. Разликата се определя от това колко коса поставяме или оставяме във фолиото. Колкото по-фини и по-малки babylights, толкова по-натурален и нежен цвят ще получим.

Цената за тази процедура е комплексна, защото би могла да бъде съчетана с останалите техники, затова е задължителна предварителна консултация. Във всяка обезцветяваща процедура се включват бондер, терапия, матиране и небрежен сешоар.

 

 • BALAYAGE – Балеаж (190 мин.) – 195 лв.

Балеажът е техника, с която се постигат много естествени и небрежни резултати. По – точно казано „коса целуната от слънцето“. Тази техника е подходяща за всякакъв тип коси: боядисани, естествени, тънки, плътни, тъмни, светли и пр. За разлика от традиционните кичури, тук не се използва фолио, а продукта се нанася директно върху отделни сектори на косата, за един прекрасен и преливащ цвят, с много дълбочина. Заради липсата на фолио, с тази техника е много трудно да се постигнат драматични и много светли резултати. Може да е от натурално светъл рус цвят до опушен тъмно кафяв ефект. Ако Вие търсите по-наситени и светли резултати, то това не е най-подходящата процедура за Вас. Балеажът е една от най-креативните техники, защото олицетворява „рисуването върху коса“, затова той винаги е индивидуален и съобразен с формата на косата, цвета на кожата, под тона на лицето и очите.

Цената за тази процедура е комплексна, защото би могла да бъде съчетана с останалите техники, затова е задължителна предварителна консултация. Във всяка обезцветяваща процедура се включват бондер, терапия, матиране и небрежен сешоар.

 

 • CONTOUR BALAYAGE – Контуриращ балеаж (120 мин.) – 145 лв.

Тази процедура е най – лесния и бърз начин за освежаване на израснал балеаж. Работим само в зоната около лицето и на върха на главата, като добавяме нови светли участъци на косата Ви. „Какъв е смисъла от тази процедура, защо направо не си направя цялостен балеаж?“ – отговора е много лесен, защото е по-бързо, по-щадящо и по – бюджетно. Не винаги е нужно да обработваме цялата коса с обезцветител, за да Ви освежим балеажа, цвета и визията. На тази процедура може да гледаме като поддръжка, но и като контуриране и структуриране в зоната на лицето, плюс това може да се съчетае и с боядисване на корени, което отново ни скъсява времето прекарано в салона.

Цената за тази процедура е комплексна, защото би могла да бъде съчетана с останалите техники, затова е задължителна предварителна консултация. Във всяка обезцветяваща процедура се включват бондер, терапия, матиране и небрежен сешоар.

 

 • OMBRE/SOMRE (190 мин.) – 200 лв.

С тази техника Ви създаваме едно прекрасно преливане от тъмни корени към светли дължини. Разликата между Омбре и Балеаж е, че при Омбрето, цялата дължина е с по-светъл цвят, докато при балеажа винаги оставяме тъмни участъци, за да създадем дълбочина. Препоръчваме тази услуга за жени с средни към дълги коси, защото така се получава най-плавно и красиво преливане.

Цената за тази процедура е комплексна, защото би могла да бъде съчетана с останалите техники, затова е задължителна предварителна консултация. Във всяка обезцветяваща процедура се включват бондер, терапия, матиране и небрежен сешоар.

 

 • Цялостно обезцветяване или корекция на цвят – 75 лв/час

 

Тук говорим за драматична промяна на цялостният цвят на косата. Тези трансформации са изключително индивидуални и успехът е изцяло зависим от историята на косата. Ако тя е била боядисвана определено време в тъмата гама или е с естествен тъмен цвят, всеки детайл е от значение. За тази процедура сме определили цена на час, която включва труда и материалите. Колко часа би продължила една така процедура е строго индивидуална.

 • MILD LIGHTENER (75 мин) – 85 лв.

С тази процедура можем да премахнем неприятен оттенък, или да направим много нежно изсветляване на косата (между половин и един тон). Какво означава това? Ако вие сте брюнетка, но искате да засилите оттенъка в червената гама, Ви правим това нежно изсветляване и след това преминаваме към нанасянето на боя.

Имайте в предвид, че в тази цена не е включена услугата за боядисване на косата, това е „междинна“ процедура, с която можем бързо и безопасно да постигнем желан цвят.

 

*Всяка допълнителна купичка обезцветяваща пудра се доплаща – 30 лв.

*Скъпи клиенти, всички цени в графа HAIR PAINTING и COLOR MAGIC търпят промени, в зависимост от дължината и гъстотата на Вашата невероятна коса. Тези промени се обсъждат предварително с Вас по време на консултацията или преди старта на процедурата.

 

Добавки към процедурите с обезцветяване:

 • Интензивна FUSION терапия (+20 мин.) – 45 лв.

 • COLOR MELT (+25 мин) – 35лв.

 • BABYLIGHTS ADD ON (+60 мин) – 65 лв.

 

HAIR JUICE /THERAPY/

Ние в салон НОВ предлагаме терапии подходящи за всеки тип коса. От най-естествените, но запплитащи се коси до платинено русите ни блондинки, които искат да имат по-дълга коса, можете да разчитате на нас и нашият професионализъм. Ние сме тук да Ви посъветваме от какво има нужда косата Ви и да Ви предложим най-добрата стратегия за заздравяване и поддържане на хубава коса.

Разгръщаме Ви тайните на всяка една от нашите терапии, както и за какви коси са подходящи, за да се запознаете с тях и да направите сами Вашият избор, но не забравяйте, ние сме тук и сме готови да Ви консултираме!

 

FUSION

Първата грижа за коса с моментален и дълготраен възстановяващ ефект! FUSION със своята SILKSTEEL програма, възстановява косъма на микро и макро ниво! Какво означава това? Сега ще Ви разгърнем технологията й още повече!

SILKSTEEL програмата слива в едно копринени аминокиселини и микронизирани липиди, които проникват в дълбочината на косъма (чак до кортекса) и запълва празнините в най-увредените зони. Докато това се случва молекулата EDDS, заедно с микронизираните липиди и още дълбоко подхранващи съставки, подпомагат защитата на кутикулата от вредното въздействие на околната среда и защитава косъма от допълнително увреждане.

Тази терапия е подходяща за изрусени коси, коси с балеаж, сухи и твърди коси, коси податливи към накъсване, оплитащи се коси.

Не е подходяща за много тънки коси, коси склонни към омазняване.

 

 • Интензивна терапия FUSION (25 мин.) – 45 лв.

 

INVIGO

Новата ексклузивна грижа за Вашата коса!

Забързаният живот и липсата на време за грижа ни пречат да се дадем на косата си това, от което има нужда. Точно затова ние Ви предлагаме една бърза и освежаваща терапия, която облагородява косата моментално, съчетано с персоналната нужда на Вашата коса. Подсилваме косата Ви с баланс от жизненост, подхранване и обем.

Тази терапия представлява един перфектно приготвен коктейл, от който има нужда косата Ви. Изцяло подбираме правилния шампоан за нуждата на скална, подхранващ бустер, за да утолим жаждата на дължините и покриваме всичко това с маска, за да подсилим ефекта. Всичко това завършва с един релаксиращ акупресурен масаж, с който възстановяваме кръвообръщението на скалпа и Ви позволяваме да се отпуснете максимално, макар и за кратко.

 • Експресна INVIGO (10 мин.) – 20 лв.

Дълбоко презареждане за Вашата коса, постигнато с продукти, които са създадени да задоволяват всички Ваши нужди! От придаването на допълнителна жизненост на цвета, до подхранването на сухата и безжизнена коса, тази терапия превръща Вашата коса в копринена и бляскава магия.

Много наподобяваща екпресната терапия, но и много различаваща се от нея, защото тук слагаме истински вълшебен серум. Серум, който съдържа екстракт от коприна и мигновено подхранва сухата и увредена коса, оставяйки я мека и изпълнена с живот. Но тук има и екстракт от годжи бери, който зарежда косата с витамини, минерали и пептиди. И отново докато изчакваме косата Ви да се наслади на всички прекрасни и зареждащи продукти, Вие се наслаждавате на акупресувен масаж.

Подходяща за всякакъв тип коси.

 • Дълбоко интензивна INVIGO (20 мин.) – 40 лв.

 

WELLAPLEX

При увредената коса, някои от аминокиселинните връзки се разкъсват, ч резултат от химично (лошо или постоянно обезцветяване) или механично третиране (прекомерена употреба на топлинни уреди като преса, маша и др.).

Bond multipliers е нова категория във фризьорската индустрия, тя реконструира връзките в косъма и заздравява косата. Това е двустепенна система, за възстановяване, която се използва както за терапия, така и за салонно третиране на косата (изсветляване и боядисване). Стъпка 1 – BOND MAKER е тази, която подпомага създаването на нови връзки в косъма. Стъпка 2 -  BOND STABILIZER допълнително зазсравява връзките, балансира рН и стабилизира структурата на косъма. Възстановява връзките за по-здрава коса

Подходяща за химически увредени коси.

 • Терапия  (30 мин.) – 45/60 лв.

LIQUID HAIR

Това е една иновативна терапия, която реконструира косъма и укрепва косата. С термоактивната си формула, косата се зарежда отвътре навън. Технлогията Molecular Hair Refilling е базирана на аминокиселините Аланин и Хистидин, които достигат до увредената структура на косъма и го възстановяват, чрез запълване на фибрите там, където са загубени и е настъпило увреждане.

С тази терапия структурата на косъма е реконструирана и тя става бляскава, мека и здрава. Крехките и тънки коси става по-силни, плътни и копринено меки.

Подходяща за всякакъв тип коси.

 • Терапия (20 мин.) – 40 лв.