top of page
essenza_interior_House_of_Balayage_web-5

Здравей, прелест!

Знаем, че смяната на Вашия фризьор може да бъде малко страшна, но не се притеснявайте! Добре дошли в House of Balayage, нашата цел е да направим приключението към красотата вълнуващо, приятно и много отпускащо.

 

Не сте сигурни откъде да започнете? Ние ще ви помогнем. Започнете като попълните нашата онлайн форма, за да ни разкажете историята на Вашата коса, както и каква е визията към която се стремите. След това разгледайте страниците ни 'Таланти' и 'Услуги', за да се запознаете с екипа ни и услугите, които предлагаме.

 

След като сте се уверили, че ние сме Вашият салон препоръчваме да разгледате “Често задавани въпроси“, за да отговорим на всички останали въпроси и притеснения, за които може и да сме изпуснали.  За финал можете да запишете Вашия час за консултация през онлайн платформата ни или ни се обадите - +3559876657066.

 ​

В House of Balayage се стремим да предоставим персонализирано и релаксиращо изживяване, дори и да излизате от зоната си за комфорт, ние сме тук с вас на всяка стъпка.

 ​

Добре дошли и нямаме търпение да Ви срещнем!

Стъпките към промяната

Стъпка 1

Запознайте се с всички професионални таланти, които са част от House of Balayage. Можете да го направите като кликнете тук.

Тук можете да се запознаете с нашите цени, а тук с услугите които предлагаме.

 

Стъпка 2

Наистина искаме да направим преживяването лесно за вас, като Ви помолим да попълните нашата онлайн форма за консултация, която ще намерите тук.

 

Стъпка 3

Личната консултация остава задължителна в повечето случаи при новите ни клиенти. Гордеем се, че го правим, защото много пъти хората мислят, че косата им е в много по-лошо състояние, отколкото е и обратното.

Разбираме, че понякога това може да е неудобно за някои от вас, но повярвайте ни, когато казваме, че срещата с Вашия нов стилист премахва каквито и да е тревоги, които имате свързани с промяната на цвета, подстригването и фризьора.

Ако сте попълнили нашата форма за консултация, моля, дайте ни 24-48 часа да ви отговорим и бъдете сигурни, че сте оставили правилен телефонен номер и имейл.

JPG_HighRes-System-Professional_Key_Visual_Regenerate_Service.jpg

Позвънете

Пишете

Последвайте

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page