top of page

Нашата история

Мисията на House of Balayage  е да подсилваме женствеността чрез персонализиран цвят и подстрижка. От мечтата на един колорист преди девет години, ние се превърнахме в салон, който диктува модните тенденции и известен с отдадеността си към образование и отлично качество.

 

Гордеем се, че сме част от семейството на Wella Professionals, използвайки техните премиум продукти, за да създадем изключителни трансформации на косата. Нашият екип от посветени професионалисти стартира преживяването на всеки клиент с изчерпателна консултация, създавайки индивидуален план, за да отговори на уникалните им нужди, съобразени с възможността им за поддръжка.

 

Но изживяването в House of Balayage е повече от просто перфектна грижа за косата. Ние предлагаме убежище, място, където жените могат да се отпуснат, да бъдат чути и да се насладят на луксозно преживяване. От уникалната ни атмосфера до нашите релаксиращи масажни столове и избор от био чай или охладено вино, всяко посещение е отдих за душата.

 

Ние не сме просто салон; ние сме дом. Ангажирани сме към устойчивостта, към нашите клиенти и към предоставянето на неповторимо изживяване в салона. House of Balayage е мястото, където започва и процъфтява вашето пътешествие към красотата.

ВИЗИЯ

Визията на „House of Balayage“ е надграждане на женската красота, чрез персонализиран цвят, който не само  подчертава външния Ви вид, но съответства на Вашите индивидуални възможности за поддръжка. Вярваме, че пътят към красотата продължава извън салона, точно затова се чувстваме ангажирани да Ви предоставим нужните инструменти и знания, необходими за поддържане на Вашите завладяващи и уникални визии, у дома. Стараем се да съчетаем професионалната експертиза с топла и уютна обстановка, където всяка жена може да се отпусне, да се чувства чута и разбрана, както и да бъде уверена, че е в най-добрите ръце.

House of Balayage waiting area
House of Balayage working chairs.jpg

МИСИЯ

Нашата мисия е да накараме всяка клиентка да се чувства глезена, информирана и изслушана! Постигаме това чрез нашия уникален процес на консултации, където се потапяме в историята на косата и индивидуалните Ви възможности за поддръжка. По този начин можем да създадем персонализирани колористични решения, които подчертават Вашата естествена красота и се вписват безпроблемно във Вашите ежедневни рутини. Но ние не предоставяме просто услуги в салона, ние предлагаме спа изживяване, което започва от момента, в който прекрачите нашата врата. Дали ще бъде с релаксиращ масаж на скалпа или дълбоко хидратираща терапия на косата, съпроводени от вкусно капучино, органичен чай или  чаша охладено вино. Ние гарантираме, че всяко посещение е едно малко бягство от ежедневните задачи и проблеми!

За едно различно преживяване

 ПРИ НАС ПРЕЖИВЯВАНЕТО Е НА СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО НИВО

House of Balayage reception desk.jpg

КОНСУЛТАЦИЯ

В House of Balayage, всеки път към промяна на косата започва с подробна консултация. Тази важна стъпка ни помага да разберем историята на вашата коса и вашата визия. Взимаме предвид всичко, от предишни третирания до начина ви на живот, за да гарантираме, че нашият подход ще отговори на вашите уникални нужди.

В този открит диалог ви каним да споделите целите си за косата. Нашият експертен екип ще даде искрени съвети за постижимостта, поддръжката и влиянието върху здравето на вашата коса.

 

Ангажиментът ни е да доставим визия, която подчертава вашата красота и се вписва безпроблемно във вашия ежедневен ритъм.

Започнете вашето персонализирано пътешествие към промяна на косата с консултация в House of Balayage днес. Нека заедно да създадем уникалната ви история за косата.

Всяка наша услуга е създадена, за да отговори на уникалните нужди и желания на клиенти. От прецизни подстригвания до персонализирани цветове, предлагаме огромен избор от опции, предназначени да подчертаят вашата естествена красота и индивидуален стил.

Стъпете в нашия салон, споделете своята визия и нека започнем приключението към косата на мечтите Ви. Разгледайте нашите услуги и открийте неповторимото изживяване в House of Balayage днес.

Working area at House of Balayage.jpg

УСЛУГИ

System Professional Diamond Color Save.jpg

ГРИЖА ЗА ВКЪЩИ

В House of Balayage вярваме, че красивата коса е постоянна грижа. Точно затова избрахме за Вас премиум продуктите за домашна грижа от ексклузивната линия System Professional, част от семейството на Wella Professionals, за да поддържате косата си жизнена и здрава между посещенията.

Тези продукти са създадени, за да удължат усещането за мекота, хидратация и блясък, което постигаме в салона, като запазват цвета и поддържат здравето на косата. По време на вашето посещение, ще Ви препоръчаме продукти за грижа, които са в отговарят на типа Ви коса и начина на живот, както и насоки за правилна употреба в домашни условия.

Поддържайте красотата на косата си с нашите продукти за грижа във вкъщи. Открийте ги по време на следващото си посещение и поддържайте косата си свежа всеки ден, както в салона.

bottom of page